Proč zapojení elektrického sporáku?

Obsah

Proč zapojení elektrického sporáku?

Proč zapojení elektrického sporáku?

Zapojení elektrického sporáku Předmět Autor Datum nebyl modrý vodič, tudíž jsem ho nezapoj ... jirka44 22.02.2015 17:34 Tak, že pracovní vodič v napájecím svazk ... Nemet 22.02.2015 17:50 Správně, svorkovnice předpokládá připoje ... jirka44 22.02.2015 17:56 Nejsem si jistý, jestli to je TN-C, ales ... Nemet 22.02.2015 18:19 21 more rows ...

Jak použít elektrický sporák ze zásuvky?

Chcete-li zase připojit elektrický sporák ze zásuvky podle schématu, musíte použít kabel jako PVA. Pokud ho nenajdete, udělá to KG. Mimochodem, ten má mnohem větší odolnost proti zauzlení.

Jak opravit dráty pro připojení elektrického sporáku?

K připojení elektrického sporáku k napájecímu kabelu potřebujete samozřejmě obvod. Přesný nákres připojení musí být v technickém listu. Poté, co ji najdete, budete muset najít malý kryt na zadním panelu a odšroubovat jej. Pod ním najdete svorky vodičů. Nyní můžete opravit dráty pro připojení elektrického sporáku podle schématu.

Co se týče elektrického sporáku Amica?

Elektrický sporák Amica se sklokeramickou deskou má oproti předchozímu modelu větší troubu (65 litrů), přitom jde opět o užší sporák. Ve výbavě nechybí ani otočný rožeň, což je specialitou mezi sporáky. Také samotná varná deska je zde odlišná a nejde jen o základ čtyř plotýnek.

Související příspěvky: