Co se stane při jízdě hoverboardu?

Obsah

Co se stane při jízdě hoverboardu?

Co se stane při jízdě hoverboardu?

Pokud se při jízdě vyskytnou nějaké chyby nebo poškození zařízení, hoverboard vám vyšle signál různými způsoby. Zákaz jízdy nastává v těchto případech, rozsvícení kontrolky, přerušované pípání alarmu a stav, ve kterém se systém nemůže dostat do rovnováhy. Možnosti problémů, pro které nastává zákaz jízdy nebo třeba styl jízdy upravit.

Kde najít návody na hoverboard?

Pokud hledáte návody na hoverboard v tomto článku Vám ukážu podrobný návod, který samozřejmě zasíláme jako mailovou přílohu ke každé vybavené objednávce. V manuály najdete návod i na ovládání bluetooth, který je součástí mini segway.

Co jsou hoverboardy Premium?

Hoverboard premium 1 kombinují výhody offroad a standardních hoverboardů 2 mají lepší stabilitu a celkové zpracování 3 maximální dojezd na jedno nabití je 20 km 4 mohou dosáhnout rychlosti až 20 km/h More ...

Proč hoverboard je plochý?

Hoverboard má plochý povrch navržen jako základní podklad pro dopravu. Pokud uživatelé jezdí na nerovném povrchu, může to brzdit jejich pohyb. Pokud nejste zkušený řidič hoverboardu prosím vyhýbejte se nebezpečím, jako jsou: chodci a překážky a zkontrolujte, zda můžete přes dveře projít bezpečně.

Související příspěvky: