Jak nastavit server Discord?

Obsah

Jak nastavit server Discord?

Jak nastavit server Discord?

V současné době je zdarma nastavit server Discord a neexistují žádné omezení počtu uživatelů, kanálů nebo dokonce serverů, které můžete vytvořit. (Diskord má informace o tom, jak to dělá peníze zde.) Existují již tisíce stávajících serverů Discord pro všechny druhy komunit a skupin, které můžete prohlížet zde (poznámka: někteří mohou být NSFW).

Jak nainstalovat Discord?

Jak používat Discord 1 Jak nainstalovat Discord. Pokud chcete zařízení Discord používat pouze na svém zařízení iPhone nebo Android, můžete si... 2 Vytvoření účtu. Ať už jste aplikaci stáhli nebo právě používáte webovou aplikaci, budete si muset vytvořit účet. 3 Připojte se k serveru nebo si jej vytvořte. Jakmile si vytvoříte účet a sedíte v Discordu, pravděpodobně si všimnete,... More ...

Jaké jsou pozvánky na účet Discord?

Pokud ještě nemají účet Discord, budou vyzváni k vytvoření účtu, když se zaregistrují. Ve výchozím nastavení uplynou tyto pozvánky po jednom dni. Pokud kliknete na ikonu ozubeného kola, můžete změnit dobu, po kterou vyprší platnost, a dokonce omezit, kolik uživatelů může odkaz používat.

Co můžete dělat, když hrajete hru Discord?

Hop do příslušného kanálu a můžete mluvit s každým, kdo hraje tuto hru, aniž by narušil vaše přátele, kteří jsou v jiné hře. Nepokoušejte se pozvat nebo vytvářet nový skupinový rozhovor při každém hraní. V současné době je zdarma nastavit server Discord a neexistují žádné omezení počtu uživatelů, kanálů nebo dokonce serverů, které můžete vytvořit.

Související příspěvky: