Co dělat, když je na disku počítače pro Chrome dostatek místa?

Obsah

Co dělat, když je na disku počítače pro Chrome dostatek místa?

Co dělat, když je na disku počítače pro Chrome dostatek místa?

Pokud na disku počítače pro Chrome není dostatek místa, může docházet k potížím. Uvolněte prostor na pevném disku smazáním nepotřebných souborů, jako jsou například dočasné soubory, soubory uložené v mezipaměti prohlížeče nebo staré dokumenty či programy. Stáhněte si Chrome znovu z adresy google.com/chrome. Zkuste ho znovu nainstalovat.

Jak nastavit Chrome na počítači?

Poté můžete Chrome nastavit jako výchozí prohlížeč. Na počítači s Windows klikněte na nabídku Start: nebo . Klikněte na Spustit. Do pole Spustit zadejte příkaz regedit. Klikněte na OK Ano. V okně Editor registru otevřete uzel HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Google\\Update\\Clients\\ .

Jak opravit řetězec Chrome?

Klikněte pravým tlačítkem na řetězec {430FD4D0-B729-4F61-AA34-91526481799D}. Klikněte na Smazat. Zavřete Editor registru. Pokuste se Chrome znovu nainstalovat. Pokud potřebujete pomoc, kontaktujte administrátora systému. Systémový disk je plný. Problém vyřešíte uvolněním místa na systémovém disku (obvykle disk C:).

Jak opravit chybu v prohlížeči Google Chrome?

Pokud se při pokusu o stažení a instalaci prohlížeče Google Chrome zobrazí chybová zpráva, vyzkoušejte následující řešení. Zkontrolujte, zda připojení k internetu normálně funguje.

Související příspěvky: