Jak získat Microsoft Outlook 100% zdarma?

Obsah

Jak získat Microsoft Outlook 100% zdarma?

Jak získat Microsoft Outlook 100% zdarma?

Jak získat Microsoft Outlook 100% zdarma. Přejděte přímo na web Office kliknutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu. (Nedojte ke stažení, ale budete přesměrováni na stránku Office.) Klikněte na PŘIHLÁSIT SE (SIGN IN). Přihlaste se nebo si vytvořte bezplatný účet Microsoft.

Jak získat e-mailovou adresu zdarma?

Alternativy k Outlooku zdarma 1 Thunderbird: Společnosti Mozilla, která vytvořila Firefox, vyvinula i e-mailový klient s otevřeným zdrojovým kódem. 2 eM Client: Díky jednoduchému rozvržení a kompatibilitě se všemi hlavními poskytovateli e-mailových služeb je eM Client... 3 Gmail: G-suite je skvělou alternativou pro firmy. Do e-mailové adresy můžete přidat svou doménu, nabízí... More ...

Jak provádět změny v Outlooku?

Projděte si všechny nové zprávy v e-mailech a změny denního programu v mobilní aplikaci Outlook. Přidejte si pracovní a osobní účet, abyste byli pořád v obraze. Přečtěte si, co konec podpory znamená a jak upgradovat na Microsoft 365. Kolekce výkonných aplikací pro podporu produktivity, které můžete používat kdekoli.

Jak stáhnout Outlook zdarma?

Jak stáhnout Outlook zdarma 1 Klepnutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu přejděte na web Office. 2 Klikněte na ZÍSKAT OFFICE (GET OFFICE). 3 Klikněte na odkaz VYZKOUŠET OFFICE ZDARMA NA 1 MĚSÍC (TRY OFFICE FREE FOR 1 MONTH). 4 Klikněte na tlačítko VYZKOUŠET NA 1 MĚSÍC ZDARMA (TRY 1 MONTH FREE). 5 Pokud máte účet Microsoft, můžete se zde přihlásit kliknutím na DALŠÍ (NEXT). V opačném případě klikněte na odkaz VYTVOŘIT ÚČET ZDARMA (CREATE ONE FOR FREE) a vytvořte si svůj účet.

Související příspěvky: