Jak odložit odeslání e-mailu?

Obsah

Jak odložit odeslání e-mailu?

Jak odložit odeslání e-mailu?

Jak odložit odeslání e-mailů v Outlooku 1 Spusťte Outlook a v horní liště otevřete nabídku Nástroje, z nabízených možností zvolte položku Pravidla a oznámení. 2 V nově otevřeném okně klepně na záložku Pravidla e-mailu. Zde stiskněte tlačítko Nové pravidlo. Otevře se nové okno... 3 Vyberte si sekci s názvem Vytvořit zcela nové pravidlo, zde klepněte na položku Kontrolovat... More ...

Jak vytvořit časový interval po odeslání e-mailu?

Lze si tak jednoduše vytvořit určitý časový interval po odeslání e-mailu, kdy je ještě možné napravit jeho případné nedostatky. Tímto intervalem budou ovlivněny veškeré odchozí zprávy, nenastavujte tedy příliš velkou hodnotu zpoždění, aby zprávy, které chcete odeslat ihned, odcházely v rozumném časovém horizontu.

Jak nastavit pravidlo e-mailu?

Spusťte Outlook a v horní liště otevřete nabídku Nástroje, z nabízených možností zvolte položku Pravidla a oznámení. V nově otevřeném okně klepně na záložku Pravidla e-mailu. Zde stiskněte tlačítko Nové pravidlo. Otevře se nové okno rozdělené na několik sekcí.

Zda používáte správnou e-mailovou adresu?

Ověřte, zda pro danou e-mailovou adresu používáte správný SMTP server. Většinou nelze posílat zprávy z účtu jednoho poskytovatele pošty pomocí služby jiného poskytovatele pošty. Například nelze odesílat poštu z účtu „[email protected]“ prostřednictvím SMTP serveru poskytovatele Yahoo.

Související příspěvky: