Kde je jod v mořské řasy?

Obsah

Kde je jod v mořské řasy?

Kde je jod v mořské řasy?

Podle výživářů je možné zvolit i jiné – mnohem vhodnější – řešení: jídelníček, ve kterém jod chybět nebude. Jod je například v mořských rybách a ostatních darech moře (treska, filé, makrela, tuňák, losos, sardinky, mořské řasy).

Co jsou mořské řasy?

Druhy mořských řas 1 DULSE. Má také vysoký obsah proteinů. Dulse výrazně posiluje krev a cévy. Dulse vločky se nevaří, přisypávají se do... 2 NORI. Nori patří mezi nejznámější druh mořské řasy. Tato řasa patří k největším zdrojům bílkovin, obsahuje rovněž hodně... 3 WAKAME. Wakame má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, hořčíku, jódu, vápníku, železa a sodíku. Dále čistí krev a... More ...

Co je mořská řasa dulse?

Druhy mořských řas 1 DULSE. Řasa dulse je bohatá na železo, vápník, hořčík, fosfor a jód. Má také vysoký obsah proteinů. Dulse výrazně posiluje krev a cévy. 2 NORI. Nori patří mezi nejznámější druh mořské řasy. Tato řasa patří k největším zdrojům bílkovin, obsahuje rovněž hodně vitaminu B, A, C. ... 3 WAKAME. Wakame má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, hořčíku, jódu, vápníku, železa a sodíku. Dále čistí krev a pozitivně upravuje krevní tlak a pomáhá při zvýšené viskozitě krve.

Související příspěvky: