Proč pěstovat své rostliny pod kontrolou?

Obsah

Proč pěstovat své rostliny pod kontrolou?

Proč pěstovat své rostliny pod kontrolou?

Výhodou je, že své rostliny máte pod kontrolou. Nejste závislí na počasí, které je čím dál více proměnné. Můžete tedy pěstovat své plodiny stále dokola. Nemusíte mít starost o půdu, plevel a přirozené venkovní škůdce. Navíc máte své rostliny pod dohledem a můžete sledovat, jak rostou před očima.

Co jsou světelné spektry pro rostliny?

GROWLED.cz má v nabídce několik světelných spekter, které se hodí pro jiné účely. A to z důvodu maximálního využití rostlin. Nabízíme světelné spektrum od použití pro sazenice a mladé rostliny – GLSS, pro vegetaci – GLSV, pro květové fáze – GLSK, nebo univerzální spektrum – GLSF.

Jak pěstovat rostliny pod umělým osvětlením?

Pěstování, pod umělým LED pěstebním osvětlení, je téměř neomezené. Záleží na tom, jakou hodnotu FAR vytvoříte v daném pěstebním prostoru. Také na potřebách vašich rostlin a samotné péči o ně. Je však možné pěstovat sazenice, bylinky, microgreens, zeleninu, ovoce, obiloviny, luštěniny, okrasné rostliny, lékařské rostliny, keře, stromky a další.

Proč pěstovat rostliny stále dokola?

Nejste závislí na počasí, které je čím dál více proměnné. Můžete tedy pěstovat své plodiny stále dokola. Nemusíte mít starost o půdu, plevel a přirozené venkovní škůdce. Navíc máte své rostliny pod dohledem a můžete sledovat, jak rostou před očima.

Související příspěvky: