Jsou to Kondomy vyrobené z polyuretanu?

Obsah

Jsou to Kondomy vyrobené z polyuretanu?

Jsou to Kondomy vyrobené z polyuretanu?

Kondomy Sagami jsou nejtenčí kondomy na světě vyrobené z polyuretanu, zaručují 100% autentický prožitek ze sexu a nemají na trhu obdoby, neboť jejich stěny jsou tenké pouhých 0,02 mm. Kondomy Lelo Hex díky své šestiúhelníkové textuře zaručují jak sílu, tak tenkost a intenzitu. Dopřejte si něco víc než standard.

Jaké jsou kondomy menších velikostí?

Kondomy menších velikostí jsou vhodným pomocníkem proti sklouzávání kondomu. Pokud se vám někdy stává, že během styku kondom nedrží na svém místě nebo sklouzává, pravděpodobně nemáte správnou velikost. Tato kategorie vám nabídce jak užší, tak kratší kondomy, na které se budete moci spolehnout, neboť vždy zůstanou na svém místě.

Co jsou kondomy bezlatexové?

V našem sortimentu najdete kondomy od kvalitních a celosvětově ověřených značek, které nabízíme v různých výhodných baleních, ale i po jednom kuse. Ačkoliv je k výrobě kondomů nejčastěji používán latex, myslíme i na alergiky a naše nabídka obsahuje kondomy bezlatexové, jež jsou vyrobeny z polyeratanu či z isoprenu.

Jaké jsou kondomy pro vášnivých milovníků?

Kondomy by měly být součástí základní výbavy všech vášnivých milovníků. Jsou totiž nejen považovány za spolehlivou ochranu proti nechtěnému těhotenství, ale také za nejúčinnější ochranu proti přenosu pohlavních chorob.

Související příspěvky: