Kdy koupit tvrdé dřevo?

Obsah

Kdy koupit tvrdé dřevo?

Kdy koupit tvrdé dřevo?

Tvrdé dřevo (buk, dub, habr, aj.) má vysokou výhřevnost a delší dobu hoření, je vhodné zejména do krbů a kamen v interiérech domů. Uvedená cena je platná pouze při odběru celého lesovozu - 47 PRM! doprava 25 Kč/km s DPH (cena dopravy budu dopočítána po zadání adresy v nákupním košíku dle nejbližšího skladu), minimálně však 400 Kč.

Co je nejlepší dřevo na uzení?

Nejvhodnější dřevo na uzení je bezpochyby tvrdé dřevo, tzn. např. bukové dřevo, dubové dřevo, ale velmi oblíbené je i dřevo ovocných stromů - třešně, švestky atd. Dřevo na uzení nemusí být zcela suché, jako běžné palivové dřevo.

Jaké dřevo je vhodné do otevřených krbů?

Měkké dřevo není vhodné do otevřených krbů, jelikož kvůli jeho smolnatosti praská. Tvrdé dřevo (buk, dub, habr, aj.) má vysokou výhřevnost a delší dobu hoření, je vhodné zejména do krbů a kamen v interiérech domů.

Kde nabídnout palivové dřevo?

Nabízíme tak prodej a dopravu palivového dřeva nejen v Brně a okolí, ale i v dalších okresech jako je Břeclav, Hodonín, Olomouc, Přerov, Prostějov a neustále se rozšiřujeme do dalších okresů, kde chceme naše kvalitní dříví nabídnout dalším zákazníkům. Dřevo vozíme vlastním kontejnerem se sklápěním dozadu, na auto naložíme 10PRMR nebo 12PRMS.

Související příspěvky: