Jak nainstalovat aplikaci z internetového obchodu Chrome?

Obsah

Jak nainstalovat aplikaci z internetového obchodu Chrome?

Jak nainstalovat aplikaci z internetového obchodu Chrome?

Aplikace můžete nainstalovat z Internetového obchodu Chrome. Jakmile je nainstalujete, můžete sledovat, co jste nainstalovali, a pokud budete chtít, můžete aplikaci odstranit. Poznámka: Některé aplikace v Internetovém obchodu Chrome jsou podporovány pouze v Chromeboocích a v počítačích se systémem Windows, Mac nebo Linux nebudou fungovat.

Jak nastavit Google jako výchozí vyhledávač?

Chcete-li nastavit Google jako výchozí vyhledávač, postupujte takto: Na pravé straně okna prohlížeče klikněte na ikonu Nástroje . Zvolte položku Možnosti Internetu . Na kartě Obecné přejděte do sekce Vyhledávání a klikněte na možnost Nastavení . Zvolte vyhledávač Google . Klikněte na tlačítko Nastavit jako výchozí a potom na tlačítko Zavřít .

Jak získat Vyhledávání Google?

Umístěte Google na svou úvodní obrazovku. Získejte aplikaci Vyhledávání Google. Je to nejrychlejší a nejsnadnější způsob přístupu k Vyhledávání Google. Nastavte si Google jako výchozí vyhledávač. Vyhledávejte kdekoli na webu přímo z adresního řádku. Vyhledávání Google je nainstalováno, ale není nastaveno jako výchozí vyhledávač.

Jak otevřít Google plochu?

Klikněte níže na tlačítko Otevřít, přepněte na plochu a přidejte si Google do prohlížeče. Přejeďte prstem zdola nahoru, klikněte na ikonu , vyberte volbu Zobrazit na ploše. a přidejte si Google do prohlížeče. Jste již v režimu plochy? Nastavte si Google jako výchozí vyhledávač .

Související příspěvky: