Co se děje v The Sims 4?

Obsah

Co se děje v The Sims 4?

Co se děje v The Sims 4?

Na této stránce představujeme všechny oznámené i již vydané dodatky a rozšíření pro The Sims 4 - jmenovitě jsou to Hurá do práce, Společná zábava, Život ve městě a Psi a kočky. Samostatná stránka je na webu věnována herním balíčkům a kolekcím.

Jak se zobrazí miminko v The Sims 4?

Informace týkající se miminek, dětí a teenagerů. V The Sims 4 nejsou v základní hře dostupná batolata a nelze objednat službu Chůvy. Jakmile Siminka porodí, hra umístí miminko do kolébky. Předvést Simíkovi... Miminko se zobrazí v panelu Simíků, nicméně na něj nelze přepnout.

Co je nového v The Sims 4?

Rozšíření The Sims 4 Psi a kočky. Datum vydání: 10. listopadu 2017. 4. rozšíření The Sims 4: Psi a Kočky přináší do hry možnost pořízení dvou nejoblíbenějších domácích zvířat. Kočky a psy je možné upravovat v editoru podobně, jako to bylo dříve možné jen u Simíků, takže bude každý mazlíček originál.

Co se týkají batolata v The Sims 4?

Edit 5.3.207 - článek neobsahuje změny související s aktualizací ze dne 12. 1. 2017, která přinesla do hry batolata. Informace týkající se miminek, dětí a teenagerů. V The Sims 4 nejsou v základní hře dostupná batolata a nelze objednat službu Chůvy. Jakmile Siminka porodí, hra umístí miminko do kolébky.

Související příspěvky: