Jak nastavit účet v Gmailu?

Obsah

Jak nastavit účet v Gmailu?

Jak nastavit účet v Gmailu?

profesionální účet Gmail bez reklam s názvem domény vaší společnosti, například [email protected], vlastnictví účtů vašich zaměstnanců, takže budete mít účty, e-maily a soubory své společnosti vždy pod kontrolou, správu mobilních zařízení, díky níž si budete mít data v bezpečí, protože vám dává například možnost vymazat ztracená zařízení na dálku,

Jak se přihlásit na e-mail?

Zapomněli jste uživatelské jméno nebo e‑mailovou adresu, pomocí které se přihlašujete. Znáte uživatelské jméno i heslo, ale nedaří se vám přihlásit. Domníváte se, že váš účet používá někdo jiný. Máte potíže s dvoufázovým ověřením.

Jak se přihlásit pomocí účtu Google?

Pomocí účtu Google se můžete přihlásit do některých aplikací a na některé weby třetích stran. Důležité: Když se pomocí účtu Google přihlásíte do služby jiného poskytovatele, budete automaticky přihlášeni také do prohlížeče Safari. Zvolte oddíl, ke kterému chcete poskytnout zpětnou vazbu.

Můžete se přihlásit k účtu Google dítěte mladšího 13 let?

Domníváte se, že váš účet používá někdo jiný. Máte potíže s dvoufázovým ověřením. Heslo nelze resetovat pomocí kódu doručeného v SMS. Používáte účet Google pro práci, školu nebo jinou skupinu. Nemůžete se přihlásit k účtu Google dítěte mladšího 13 let.

Související příspěvky: