Jak udělat vánoční sníh?

Obsah

Jak udělat vánoční sníh?

Jak udělat vánoční sníh?

Takový sníh je vhodný například pro zdobení vánočních stromků, koulí, větví, parapetů, vánočních kompozic atd. Abyste to udělali, prostě si troubte jeden jemný materiál. Mimochodem, pěna může být rozdrcena pravidelnou vidličkou: položte ji na tvrdý povrch a oškrábejte ji ostrými zuby.

Jak se sníh šlehá?

Také můžete nádobu, ve které sníh šleháte, obrátit dnem vzhůru, pokud v ní sníh zůstane "pevně sedět", aniž by se pohnul, je správně ušlehaný. Další šlehání je již zbytečné a navíc může nadělat víc škody než užitku. Přešlehaný sníh totiž rychle vlhne a potom špatně "kypří" těsto.

Jak vyrobit umělý sníh?

Dnes, s vlastními rukama, umělý sníh může být vyroben z úplně jiných materiálů, a pokud chcete, můžete dokonce dosáhnout maximální podobnosti s přítomností. Pokud stačí zdobit, sníh může být vyroben z obalových materiálů - pěna nebo polyetylénová pěna, která často zabalí křehké předměty.

Jaký je sníh z umělé hmoty?

Bývá z malých vloček papíru, kukuřičného škrobu - a domácí sníh se dá vyrobit i z pěny na holení a prášku do pečiva. Nejspíš nejrozšířenější varianta - je z umělé hmoty. Jedno se mu musí nechat - má opravdu vysokou trvanlivost. Lesklý nebo dokonce třpytivý umělý sníh se skládá z malinkých vloček z umělé hmoty.

Související příspěvky: