Jak funguje aplikace iMovie?

Obsah

Jak funguje aplikace iMovie?

Jak funguje aplikace iMovie?

Aplikace iOS, iMovie je podobný pro jakékoliv zařízení Apple, zda je Mac, iPad nebo iPhone. S iPad, máte větší displej pracovat na ořezávání videa, ale fungují podobně jako u iPhone. Zde je jednoduchý průvodce oříznout videa v iMovie na iPhonu nebo iPadu.

Jak oříznout videa na iMovie?

S iPad, máte větší displej pracovat na ořezávání videa, ale fungují podobně jako u iPhone. Zde je jednoduchý průvodce oříznout videa v iMovie na iPhonu nebo iPadu. 1. Klepněte na tlačítko plus spustit projekt, který vás přesměruje na časové ose videoklipu a jiných nástrojů stejně. 2.

Můžete iMovie importovat do knihovny médií?

Pokud máte iMovie nainstalovaný ve vašem iPhonu nebo iPadu a používáte jej k úpravě videa, můžete projekt importovat také pomocí nabídky Soubor - Import iMovie iOS Project . Po výběru složky filmu / fotografie / můžete začít importovat média klepnutím na tlačítko Importovat vybrané a budou k dispozici v knihovně médií.

Co je iMovie pro Mac?

Apple iMovie je průkopníkem snadno použitelných laických filmových tvůrců a stále nejlepší na trhu. Aplikace přichází s každým novým Mac a je k dispozici ke stažení zdarma pro iPhone a iPad. Tento tutoriál je kompletní návod k použití iMovie pro Mac a je vyroben s použitím verze 10.1.1 - nejnovější verze v době psaní.

Související příspěvky: