Jak nastavit převod videa do telefonu?

Obsah

Jak nastavit převod videa do telefonu?

Jak nastavit převod videa do telefonu?

Pokud je video již formát, který dokonale vyhovuje telefon, bude převod krok automaticky přeskočen a videa budou přidány přímo do vašeho telefonu. Více videa jsou podporovány importovat najednou.

Jak přidávat video na telefonu Android?

Při přidávání video na telefonu Android, malé okno vyskočí vám připomene jeho převedením na android optimalizovaného formátu. klepněte na tlačítko OK. Pak začne převést video do MP4. Po převodu, video bude automaticky přidán do seznamu videa telefonu. Streamování videa na Androidu je tak snadné. Nyní si můžete vychutnat video na telefonu Android.

Jak vytvářet video YouTube?

Než začnete vytvářet video YouTube, nejdříve si vyberete vhodnou kameru nebo software pro záznam videa. Spolu s vývojem fotoaparátů v zařízeních iOS / Android stále více a více uživatelů využívá iPhone, iPad nebo telefon Android, aby zaznamenali krásné chvíle v každodenním životě.

Jak vytvořit videohry na počítači?

V dnešní době jsou téměř všechny počítače vybaveny webovou kamerou pro konverzi videa. Chcete-li videohovory vytvořit video YouTube, možná budete potřebovat profesionální Screen capture dokončení záznamu. Můžete také použít k záznamu všeho, co se stalo na obrazovce vašeho počítače, a vytvářet tak videa YouTube, jako například videohry YouTube.

Související příspěvky: