Kdo je největší bílý žralok?

Obsah

Kdo je největší bílý žralok?

Kdo je největší bílý žralok?

Velký bílý žralok je jedním z nejslavnějších mořských tvorů. Živočich nahánějící strach se objevuje v desítkách filmů. Biology pak fascinují jeho schopnosti, například to, že se může ponořit až do hloubky přes patnáct set metrů.

Jak vypadá žralok bílý?

Žralok bílý Žralok bílý Žralok bílý Žralok bílý Velikost žraloka bílého v porovnání s čl ... Velikost žraloka bílého v porovnání s čl ... Stupeň ohrožení podle IUCN Stupeň ohrožení podle IUCN zranitelný zranitelný 14 more rows ...

Jaký je genom velkého bílého žraloka?

Biologové přečetli celý genom velkého bílého žraloka. Ukrýval spoustu překvapení — ČT24 — Česká televize Biologové přečetli celý genom velkého bílého žraloka. Ukrýval spoustu překvapení 19. 2. 2019 Velký bílý žralok je jedním z nejslavnějších mořských tvorů. Živočich nahánějící strach se objevuje v desítkách filmů.

Proč byl žralok bílý proslaven?

Žralok bílý je proslaven zvláště díky filmu Čelisti, který mu dal znaky nebezpečného stroje na zabíjení. Pro lidi je sice podle statistik nejnebezpečnější (z těchto důvodů se mu také říká žralok lidožravý), ale lidské maso není na jeho jídelníčku. Útoky na člověka jsou způsobeny podobností lidí a ploutvonožců.

Související příspěvky: