Proč se opravy betonu používají?

Obsah

Proč se opravy betonu používají?

Proč se opravy betonu používají?

Nesčetněkrát. Představa opravy betonu se tak stávala noční můrou každého z nás. „ Rekonstrukce poškozených hran nebo popraskaných povrchů často představují nekonečný kolotoč oprav. Běžná praxe ukazuje, že se ve většině případů využívá běžný, na stavbě vyrobený, beton.

Jaké jsou produkty pro sanaci betonu?

Díky jejím vlastnostem se ideálně hodí na opravy konstrukčních a pohledových betonů, od privátních projektů až po dopravní stavby, “ vysvětluje Martin Býček, produkt manažer společnosti Murexin. Přední výrobce stavební chemie u nás, společnost Murexin, v tomto směru nabízí ucelenou řadu produktů pro sanaci betonu pod hlavičkou REPOL.

Co je povrchová úprava betonu?

4 Povrchová úprava betonu. 1 Kamenný koberec. Dnes velmi populární. Jedná se o směs kamínků a pryskyřice. Pokud nepoužijete plnič, pak je plocha... 2 Nátěry. Existují i barevné nátěry. Ať už jako klasická barva nebo dvousložkový epoxidový nátěr. Je velmi široký výběr... 3 Dlažba. Na beton můžete položit i klasickou dlažbu nebo obklad. Opět záleží na zatížení. More ...

Které Malty nám pomáhají při opravách betonových konstrukcí?

Při opravách betonových konstrukcí nám mohou výrazně pomoci tzv. sanační malty, které se vyznačují svou přídržností a houževnatostí. Kolikrát se nám zatajil dech, když jsme při stěhování nábytku urazili kousek betonových schodů nebo zídky? Nesčetněkrát.

Související příspěvky: