Kde parkovat v Praze 2020?

Obsah

Kde parkovat v Praze 2020?

Kde parkovat v Praze 2020?

Parkování v Praze 2020: Kde parkovat zdarma, modrá a oranžová zóna, P+R parkoviště 1 1 Parkovací zóny v Praze 2020. Oprávnění pro parkování v modrých zónách jsou vydávána pouze elektronicky, poplatky za... 2 2 Parkovací oprávnění v Praze 2020. Parkovací oprávnění mohou získat pouze rezidenti, tedy osoby s trvalým pobytem,... 3 3 Placení parkovného v Praze 2020. V novém systému... More ...

Jak je parkování zdarma v zóně a?

Parkování je zdarma v každé oblasti jednou za den na 3 hodiny. Pro parkování v zóně A je nutné vyřídit povolení k vjezdu a je možné ho vyřídit zdarma. Parkování ZDARMA pro osoby ZTP/P je možné využit jednou za kalendářní den v jedné oblasti a uživatel musí mít oprávnění. Zmizely mi volné hodiny pro návštěvy.

Jaké jsou rozdělení parkovacích zón?

Rozdělení parkovacích zón: 1 Modrá zóna Rezidenti parkují na základě parkovacího oprávnění zdarma, návštěvy po zaplacení poplatku parkují maximálně po dobu tří hodin. 2 Oranžová zóna Vyhrazena návštěvám k parkování maximálně na tři hodiny. 3 Fialová zóna Zóna smíšená, určena pro neomezené parkování rezidentů, návštěvy smějí parkovat nejdéle 24 hodin.

Související příspěvky: