Jak pěstovat cukrovou kukuřici?

Obsah

Jak pěstovat cukrovou kukuřici?

Jak pěstovat cukrovou kukuřici?

Lahůdková cukrová kukuřice na zahradě, v kuchyni, na grilu 1 Snadné pěstování. Pěstování cukrové kukuřice je nesmírně jednoduché. Od dubna do počátku května vyséváme osivo přímo na... 2 Cukrová kukuřice v kuchyni. V kuchyni upravujeme buď palice vcelku, nebo jednotlivá zrna. Palice konzumujeme syrové i... 3 Kukuřice je zdravá, posílí tělo i ducha. Kukuřičná zrna mají neobvykle... More ...

Kdo je odrůdou kukuřice cukrová?

Kukuřice cukrová (zea mays var. saccharata) je odrůdou kukuřice seté. Kukuřice obecně pochází původně ze střední Ameriky (zejména z oblasti Bolívie a Peru), odkud ji ze svých výprav dovezli do Evropy španělští dobyvatelé.

Proč je kukuřice sladká jako ovoce?

Kukuřice cukrová – zelenina sladká jako ovoce 1 Sladká chuť kukuřice má původ ve vysokém obsahu sacharidů. Na 100 g obsahuje zhruba 19 g sacharidů, zejména se jedná o sacharidy jednoduché. ... 2 Kukuřice je i zdrojem vlákniny a vitamínů. Když sníme porci o váze 100 g, přijmeme 5 % doporučené denní porce vlákniny. ... 3 Můžeme připravovat jen samotná zrna, nebo celé palice. Nejčastěji se zrna jen povaří v mírně osolené vodě (nebo v páře), celé palice se skvěle pečou v troubě nebo grilují.

Související příspěvky: