Jaké jsou naše betonové bloky?

Obsah

Jaké jsou naše betonové bloky?

Jaké jsou naše betonové bloky?

Čepy nahoře a výřezy na dně zajišťují dokonalé uložení bloků a nevyžadují žádný cement ani jiné upevňovací materiály. Vaše konstrukce je připravena k použití během několika hodin. Naše betonové bloky jsou certifikovány produktovým certifikátem, jsou voděodolné, ohnivzdorné a zvukotěsné.

Jak se montují betonové bloky?

Betonové bloky se montují přímo z přepravujícího vozidla a náš řidič snadno naskládá bloky pomocí jeřábu. Je potřeba jen plochý povrch s dostatečnou nosnou pevností. Základy nejsou většinou zapotřebí. Čepy nahoře a výřezy na dně zajišťují dokonalé uložení bloků a nevyžadují žádný cement ani jiné upevňovací materiály.

Proč jsou betonové bloky certifikovány?

Naše betonové bloky jsou certifikovány produktovým certifikátem, jsou voděodolné, ohnivzdorné a zvukotěsné. Betonové bloky jsou nákladově efektivní, prvotřídní kvality a prokazatelně spolehlivé.

Proč použít zámkové betonové bloky?

Představujeme vám flexibilní konstrukční systém zámkových betonových bloků. Bloky se snadno stohují bez použití cementu nebo fixačních materiálů a díky tomu jsou vhodné pro dočasné i trvalé řešení. Ideální řešení pro vytváření betonových kójí ke skladování sypkých materiálů. Zdi lze rychle sestavit a snadno přemisťovat.

Související příspěvky: