Co se děje na PlayStation 4?

Obsah

Co se děje na PlayStation 4?

Co se děje na PlayStation 4?

Ano, Playstation 4 má “stand-by” režim, který deaktivuje všechny základní funkce, ale je schopen nadále nabíjet Dualshock 4 ovladačem případně stahovat aktualizace systému zcela automaticky. Playstation Plus uživatelé navíc v tomto režimu budou moci stahovat i aktualizace pro hry.

Jak si hráči zahrát hry na PS4?

Podle vyjádření SCE si budou moci hráči většinu her určených pro platformu PS4 zahrát na platformě PS Vita, a to prostřednictvím funkce Remote Play. Díky aplikaci PS4 Link určené pro platformu PS Vita a aplikaci PlayStation App určené pro smartphony iPhone, iPad, Android a tablety budou moci uživatelé využívat tato zařízení jako druhou obrazovku.

Je možné nainstalovat hry na konzoli PS4?

Ano, všechny Playstation 4 hry musejí být nainstalovány na pevný disk, aby mohl být zajištěn hladký herní zážitek. Některé hry nebudou vyžadovat, abyste čekali na kompletní instalaci. Aby bylo možné hrát nainstalovanou hru, bude muset být v mechanice disk, jako tomu bylo na PS3. Budu moci sledovat Blu-ray filmy na konzoli Playstation 4?

Jaké jsou rozměry konzole PlayStation 4?

Playstation 4 používá pevný disk 5400 RPM SATA II. Každý disk s těmito normami bude moci být použit, jen tedy s jednou podmínkou – musí být větší jak 160 GB. Budu moci připojit externí pevný disk přes USB? Ne, Playstation 4 nebude podporovat tuto možnost. Jaké má rozměry konzole Playstation 4?

Související příspěvky: