Jak najít zařízení na vašem iPhone?

Obsah

Jak najít zařízení na vašem iPhone?

Jak najít zařízení na vašem iPhone?

Vyhledání zařízení: Je-li váš iPhone signál pracuje a stále síla je jednotce a máte umístění služby povolena na vašem iPhone, bude www.icloud.com/#find vám umožní zjistit, kde v současné době je váš iPhone. Budete se muset přihlásit do iCloud, ale ihned po přihlášení budete dovedeni k najít můj iPhone obrazovky.

Jak nastavit umístění služeb na iPhone?

Přejděte na nastavení, klepněte na iCloud a hitem jezdce tím Find My iPhone tak, že zobrazuje zelené nebo říká "ON", v závislosti na verzi iOS, které máte. Měli také zajistit, že umístění služby zapnuty. Bez umístění služeb nebude schopen vidět přesně, kde může být zařízení.

Jak vymazat iPhone?

Vymazat iPhone: Když všechny ostatní selže a to nevypadá nadějně, že iPhone bude obnoven, máte také možnost mazání iPhone vzdáleně. Jistě jde poslední možnost, ale jeden, který je stále otevřené, pro vás, pokud se domníváte, že vám nebude schopen obnovit ztracené iPhone.

Kde najít My iPhone?

Nyní díky Find My iPhone na www.icloud.com, je způsob, jak chránit vaše informace o ztrátě nebo odcizení telefonu – a potenciálně zotavuje. Najdete že můj iPhone jde dlouhou cestu směrem k pomoci eliminovat kde iPhone může být, pokud to není již s vámi na prvním místě.

Související příspěvky: