Jak nainstalovat hru na Xbox One?

Obsah

Jak nainstalovat hru na Xbox One?

Jak nainstalovat hru na Xbox One?

Vyhledejte hru, kterou chcete nainstalovat do vašeho konzole Xbox One v Obchodě. Můžete buď najít bezplatnou hru a klepnout na tlačítko "Získat zdarma", nebo si zakoupit hru odtud a okamžitě ji začnete instalovat na Xbox One.

Jak hrát hry na konzoli Xbox?

Díky Xbox Play Anywhere můžete hrát některé Xbox hry i na PC. Stačí nastavit My home Xbox, vytvořit nový profil, který bude konzoli používat a pak se přihlásit na PC a klidně mohou oba profily spolu hrát stejnou hru, dokonce na jiných platformách. V dnešní době si místo koupě filmů a seriálů hodně lidí radši předplácí Netflix či HBO Now.

Kde můžete přehrávat filmy do Xboxu?

Pochopitelně má Youtube, Twitch či Mixer, najdete tam například i Netflix. Dokonce můžete z počítače přes internet přehrávat film do svého Xboxu. Profil je vaše hráčská vizitka a Xbox si to uvědomuje a dává vám možnost si s ním různě graficky pohrát.

Jak se vytěžit z Xbox One?

Vybrali jsme 10 tipů, díky kterým můžete z Xbox One vytěžit maximum. Hry jsou hodně drahé a pokud si s někým chcete něco zahrát, snadno narazíte na problém, že si jeden z vás nechce danou hru koupit. Xbox One přitom umožňuje na tento problém snadno vyzrát a váš účet se dá najednou online používat na dvou přístrojích.

Související příspěvky: