Kde jsou změkčovače vody bez soli?

Obsah

Kde jsou změkčovače vody bez soli?

Kde jsou změkčovače vody bez soli?

V České Republice a na Slovensku jsou k dispozici změkčovače vody bez soli například od společnost Pelican Water Systems, která patří k lídrům této nové technologie, kterou uvádí pod názvem NaturSoft. Jak se tyto systémy osvědčí v budoucnu a jak se změní úprava tvrdé vody v domácnostech?

Jak použít změkčovač vody natursoft?

Změkčovač vody bez soli NaturSoft se umísťuje na hlavní přívod vody, kterou upravuje bez nutnosti používat sůl nebo jiné chemikálie a nabízí výkon certifikovaný DVGW na 99,6 %.

Co je přírodní změkčení vody?

Přírodní změkčení vody bez použití elektřiny a údržby, zachovává ve vodě zdraví prospěšné minerály, zabraňuje tvorbě vodního kamene a dokonce odstraňuje i ten stávající vodní kámen. Toto zařízení pracuje bez dodatečných nákladů na provoz a v souladu s přírodou a se zdravím lidí.

Co se týče sodíku v vody?

Obsah sodíku v soli způsobuje u změkčené vody více pěny. Oblečení vyperete i bez přebytečného mýdla a pěny, navíc máchání a vysušení bude jednodušší. To samé s myčkou na nádobí – budete potřebovat méně tablet nebo mycích prostředků. Chuť vody nebude ovlivněna, protože do vody nejsou přidávány žádné chemikálie.

Související příspěvky: