Jak otevřít soubor Camera Raw?

Obsah

Jak otevřít soubor Camera Raw?

Jak otevřít soubor Camera Raw?

Když k otevření souboru camera raw použijete akci, pak budou nastavení dialogového okna Camera Raw odrážet nastavení, která byla platná při nahrávání akce. Můžete vytvořit i jiné akce pro otevírání souborů camera raw s různými nastaveními. Při použití příkazu Dávka vyberte možnost Nahradit příkazy „Otevřít“ akce.

Který je pevný disk Raw?

Ve výpočtu syrové oddíl, je pevný disk, který nebyl naformátován systémem souborů FAT nebo Windows takové formáty souborů NTFS. Soubor RAW systém tedy není rozpoznán systémem Windows. Tyto surové disky jsou obvykle způsobeny útoku viru, selhání formátu pomocí softwaru třetích stran, a selhání systému tedy nemůže být uznána okny.

Jak ukládat soubory v dialogovém okně Camera Raw?

Z dialogového okna Camera Raw můžete soubory camera raw ukládat ve formátech PSD, TIFF, JPEG nebo DNG. Když použijete příkaz Uložit obraz v dialogovém okně Camera Raw, soubory se umístí do fronty, kde čekají na zpracování a uložení.

Jak se uložit soubor fotoaparátu Raw?

Aby se při ukládání souboru neotevřelo dialogové okno Volby uložení Camera Raw, podržte stisknutou klávesu Alt (Windows) nebo Option (Mac OS) při kliknutí na možnost Uložit. Určuje, kam se má soubor uložit.

Související příspěvky: