Jak se zbavit skleníku?

Obsah

Jak se zbavit skleníku?

Jak se zbavit skleníku?

Připravili jsme proto krátký seriál, v němž se dozvíte nejen jakou velikost skleníku zvolit či kam jej umístit, ale také jak pro něj nachystat základy, jaké druhy materiálu se k jeho výstavbě používají, o rozdílech mezi nimi a v neposlední řadě o výbavě skleníků.

Jak vyměnit půdu v malé skleníku?

Vyměnit půdu i v malém skleníku je práce opravdu fyzicky náročná, problémem bývá i množství nové zeminy, kterou je potřeba navozit.

Jak umístěte skleník na pozemku?

Skleník umístěte tak, aby odpovídal orientaci zahrádky a domu. Vyberte pro něj slunné místo bez většího zastínění. Není přípustné, aby přímo na střechu skleníku padala jablka nebo sníh ze střechy domu. Před jeho umístěním na samou hranici pozemku je velice důležité předem si zajistit souhlas souseda.

Jak použít skleník do podezdívky?

Na pomoc se nám tu nabízejí stavební prvky "ztraceného bednění"… Ať umístíte skleník doprostřed podezdívky nebo na její vnitřní či venkovní hranu, vždy se najde způsob, jak skleník k podezdívce připevnit… Abyste při každém vstupu do skleníku nemuseli překračovat podezdívku, nabízíme vám snížení (zapuštění) dveří do podezdívky…

Související příspěvky: