Co najdete na předpisu na brýle?

Obsah

Co najdete na předpisu na brýle?

Co najdete na předpisu na brýle?

Na předpisu na brýle najdete všechny potřebné údaje Na předpisu je kromě vašich údajů a razitka od lékaře několik sloupců: do dálky, na blízko (addice), sféra a cylindr a prisma.   Každá hodnota se uvádí zvlášť pro pravé i levé oko.

Můžete mít brýle na všechny vzdálenosti?

Místo dvou nebo tří párů brýlí, které střídáte, ale můžete mít brýle na všechny vzdálenosti. A přesně podle vašich potřeb a typu práce, na který brýle potřebujete. Jsou to brýle s víceohniskové, tedy multifokální brýle.

Jak změnit vzhled brýlí do práce?

Brýle jako doplněk mohou podstatně změnit výraz obličeje. S ohledem právě na pracovní prostředí je důležité si uvědomit, v jaké oblasti působíte a jaké je vaše zaměstnání. Jiný vzhled brýlí je vhodný pro pracovní a studijní aktivity, jiné brýle na sport a volný čas. U brýlí do práce půjde většinou o image, bývají proto konzervativnější.

Jak vybrat správnou obroučku brýlí?

602 332 395 [email protected] 7 NEJČASTĚJŠÍCH CHYB PŘI VÝBĚRU BRÝLÍ Nosit brýle už dávno není ostuda, naopak, i ti, kteří je nepotřebují, si je pořizují. Brýle se zkrátka staly módním doplňkem, který se hodí do práce, do společnosti i na volný čas. Jak si ale ty správné trendy obroučky vybrat?

Související příspěvky: