Jak vytvořit titulky?

Obsah

Jak vytvořit titulky?

Jak vytvořit titulky?

Vytvoření titulků 1 Přihlaste se do Studia YouTube. 2 V levé nabídce vyberte možnost Titulky. 3 Klikněte na video, které chcete upravit. 4 Klikněte na možnost PŘIDAT JAZYK a vyberte svůj jazyk. 5 Pod titulky klikněte na možnost PŘIDAT. Přehrajte video a vložte své titulky. Nezapomeňte přidat text, který popisuje... 6 Opakujte krok 5 pro dodatečné titulky a poté klikněte na možnost... More ...

Jak upravit titulky videa?

Pokud již titulky u videa máte, možná vás bude zajímat nápověda k jejich úpravě nebo odstranění. Přihlaste se do Studia YouTube. V nabídce vlevo vyberte možnost Titulky. Klikněte na video, které chcete upravit. Klikněte na možnost PŘIDAT JAZYK a vyberte svůj jazyk. Pod titulky klikněte na možnost PŘIDAT.

Jak vypnout titulky ve filmech?

Titulky vám mohou pomoci lépe porozumět tomu, co se ve filmu děje, zejména když jsou videa mluvena v jiném jazyce. Takže když sledujete zahraniční videa na YouTube, Netflix, Yify a dalších, můžete se rozhodnout zapnout titulky. Ale po většinu času, když sledujete nativní videa, raději vypnete titulky.

Jak odstranit zbytečné titulky do videa?

Určitě chcete odstranit zbytečné titulky a přidat vhodné, zejména pro videa, která se vám líbí. Vzhledem k tomu vám tato část ukáže jak přidat nové titulky or odstranit zbytečné titulky krok za krokem. Chcete-li rychle přidat nové titulky do videa, musíte se spolehnout na nějaký profesionální software pro přidávání titulků.

Související příspěvky: