Kolik stojí Netflix?

Obsah

Kolik stojí Netflix?

Kolik stojí Netflix?

Kolik Netflix stojí? Na Netflix se můžete dívat na smartphonu, tabletu, Smart TV, notebooku nebo jiném streamovacím zařízení – všechno za jednu měsíční sazbu. Předplatné od 199 Kč do 319 Kč měsíčně.

Jak aktivovat zařízení na Netflixu?

Pokud používáte starší zařízení, které vyžaduje aktivační kód, nebudete moct na zařízení vytvářet profily a přepínat mezi nimi. Abyste měli jistotu, že se budete moct dívat na pořady z konkrétního profilu, navštivte web Netflixu, vyberte profil a pak aktivujte zařízení na adrese Netflix.com/Activate.

Jak otevřete můj seznam na Netflixu?

Můj seznam si v prohlížeči otevřete na adrese Netflix.com/MyList. Na vašem zařízení sjeďte po přihlášení k Netflixu na řádek Můj seznam. Dětská verze Netflixu Můj seznam nenabízí, ale přístup k funkci se obnoví, jakmile přepnete zpátky do standardní verze.

Jak změnit platební metodu na Netflix?

Aktualizujte nebo změňte svoji platební metodu, abyste mohli znova sledovat Netflix. Můžete znova zadat stejnou platební metodu nebo zkusit jinou možnost platby. V průběhu fakturačního období bude Netflix taky automaticky opakovat pokusy o provedení platby, abyste mohli službu zase začít využívat co nejdřív.

Související příspěvky: