Jak se pokusit o promítání obrazovky?

Obsah

Jak se pokusit o promítání obrazovky?

Jak se pokusit o promítání obrazovky?

Než se o promítání obrazovky pokusíte, přesvědčte se, že váš počítač podporuje technologii Miracast. Pokud byl váš počítač dodán s předem nainstalovaným systémem Windows 10: Podporuje technologii Miracast. Pokračujte další částí a přesvědčte se, jestli bezdrátový displej podporuje technologii Miracast.

Jak načítání obrazovky počítače?

Načítání... Načítání... Tento dokument se týká počítačů HP se systémem Windows 10. Miracast je bezdrátová technologie, která promítne obraz z obrazovky počítače na jiný monitor, televizní obrazovku, projektor nebo přehrávač streamovaných médií, který také podporuje technologii Miracast.

Jak nahrávat obrazovku pro Windows?

Jak používat náš software pro nahrávání obrazovky pro Windows. Nastavte parametry nahrávání. Vyberte oblast snímání a upravte nastavení záznamu. Nahrajte zvuk a video. Stiskněte tlačítko REC a začněte nahrávat plochu. Upravte záznam a uložte soubor. Použijte jednoduché editační nástroje, aby byla vaše nahrávka dokonalá.

Co se zobrazí na obou obrazovkách projektoru?

Následující režimy jsou k dispozici při projektování z počítače na externí displej. Vše se zobrazí na hlavní obrazovce, připojená obrazovka zůstane prázdná. Při připojení k bezdrátovému projektoru se tato volba změní na Odpojit. Na obou obrazovkách se zobrazí stejný obraz. Tomu se říká také zrcadlení.

Související příspěvky: