Co je smlouva na prodej movité věci?

Obsah

Co je smlouva na prodej movité věci?

Co je smlouva na prodej movité věci?

Smlouvy ke stažení 80009x Kupní smlouva na prodej movité věci (uni ... 24200x Darovací smlouva - nemovitost 21389x Příkazní smlouva 20630x Zápis z VH - jmenování jednatele a schvá ... 20197x Smlouva o dílo - obecná 3 more rows ...

Jak uveřejnit smlouvu v registru smluv?

V registru smluv musí být uveřejňovány soukromoprávní smlouvy a smlouvy o poskytnutí dotace nebo návratné finanční výpomoci v případě, že alespoň jednou ze stran smlouvy je v zákoně o registru smluv vymezený povinný subjekt a na uveřejnění smlouvy nebo na povinný subjekt nedopadá některá z výjimek stanovená zákonem o registru smluv.

Jak se uveřejňuje smlouva?

Společně se smlouvou se uveřejňují i její metadata. Neuveřejňují se jednostranná právní jednání a např. rozhodnutí, nebo zápisy o změně dispozičního práva k majetku státu podle zákona č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích.

Bez uveřejnění povinných metadat se smlouva nepovažuje za uzavřenou?

Bez uveřejnění povinných metadat se smlouva nepovažuje za uveřejněnou podle zákona o registru smluv se všemi negativními následky, které zákon s neuveřejněním spojuje, jako je neúčinnost smlouvy nebo její zrušení. Povinnými metadaty jsou identifikace smluvních stran, vymezení předmětu smlouvy a datum uzavření smlouvy.

Související příspěvky: