Může tiskárna tisknout offline?

Obsah

Může tiskárna tisknout offline?

Může tiskárna tisknout offline?

Jestliže tiskárna nemůže tisknout a zůstane offline, pokračujte následujícím krokem. Pokud notebook nebo tablet používá systém Windows 8 a nastavení připojení bylo nedávno změněno ze soukromé na veřejnou síť a poté přepnuto zpět na soukromou síť, může se jednat o známý problém.

Můžete tisknout na obě strany tiskárny?

Klikněte na tlačítko Tisk. Tisknout na obě strany můžete v případě, že vaše tiskárna podporuje funkci oboustranného tisku. Poznámka: Oboustranný tisk se také nazývá duplexní nebo dvoustranný tisk. Tyto možnosti řídí ovladač tiskárny, nikoli aplikace Adobe Acrobat DC nebo Adobe Reader DC.

Jak ukončit tiskovou úlohu v tiskové frontě?

Pokud tiskárna spustí tiskové úlohy v tiskové frontě, provádí tiskárna čištění tiskových úloh ve frontě a je online. Řešení potíží můžete ukončit. Pokud počítač stále u tiskárny zobrazuje stav offline, pokračujte k dalšímu kroku.

Zda jste pro tisk vybrali fyzickou tiskárnu?

Zkontrolujte, zda jste pro tisk vybrali fyzickou tiskárnu a ne tiskárnu Adobe PDFXPS/Send note nebo jinou virtuální tiskárnu. Volba Tisk do souboru byla dostupná v samotném dialogovém okně Tisknout až do verzí Acrobat 10.X.

Související příspěvky: