Jak nainstalovat zabezpečovací software v systému Windows 10?

Obsah

Jak nainstalovat zabezpečovací software v systému Windows 10?

Jak nainstalovat zabezpečovací software v systému Windows 10?

V systému Windows 10 si stáhněte a nainstalujte nejnovější software HP SimplePass nebo Digital Persona. Pokud používáte zabezpečovací software jiného výrobce, obraťte se na výrobce daného softwaru. Osobní asistentka Cortana používá konkrétní hardware, jako je například mikrofon, reproduktory, GPS a připojení k internetu.

Jak obnovit Windows v počítači?

Obnovení systému – obnoví Windows z bodu obnovení uloženého v počítači Obnovení z bitové kopie systému – obnoví Windows z konkrétní bitové kopie systému Oprava spouštění systému – možní vám odstranit problémy, které brání v zavedení Windows Příkazový řádek – umožní řešit potíže na pokročilé úrovni Vrátit předchozí build

Jak nainstalovat přehrávač médií na Windows 10?

Abyste mohli přehrávat disky DVD po instalaci Windows 10, nainstalujte novou aplikaci přehrávače médií z obchodu Windows Store nebo z jiného důvěryhodného zdroje. Aplikace Windows Media Center po instalaci systému Windows 10 nefunguje. Bude odstraněna během instalace a nebude ji možné následně nainstalovat.

Jak obnovit operační systém Windows 10?

Před instalací systému Windows 10 zaktualizujte software, ovladače a systém BIOS, vytvořte disky pro obnovení pro váš aktuální operační systém a zazálohujte soubory. Může být také nutné dešifrovat pevný disk.

Související příspěvky: