Jak odstranit zaschlý lak na nehty?

Obsah

Jak odstranit zaschlý lak na nehty?

Jak odstranit zaschlý lak na nehty?

Pokud ještě není zaschlý, použijte opět bezacetonový odlakovač, bohužel vlasy si tím poničíte. Na zaschlý lak na nehty doporučujeme použít kondicionér nebo olej, pokud ani to nepomůže, musíte se s lakem ve vlasech smířit nebo prostě si je vytrhnout (pokud jich není moc)!

Co dělat, když lak skončí na nehtech?

Abyste se jich vyvarovala, přinášíme návod co dělat, když váš lak skončí jinde než na nehtech. 1. V případě, že se vám podaří vylít či ukápnout lak na nehty, je třeba postupovat rychle, přesto ale promyšleně. V první řadě pomocí savé papírové utěrky, ubrousku nebo kapesníčku pečlivě "vysajte" přebytečný lak.

Jak odstranit přebytečný lak?

V první řadě pomocí savé papírové utěrky, ubrousku nebo kapesníčku pečlivě "vysajte" přebytečný lak. Pak naneste malé množství acetonu, pomoci si můžete kapátkem. Čistým hadříkem skvrnu opatrně vytírejte. Po chvíli opět kápněte aceton a postup opakujte. Pokud bude skvrna stále viditelná, vezměte si na pomoc nějaké rozpouštědlo určené k čištění.

Co se stane, když lakujete nehty?

Není to běžné, ale občas se to stane, nalakujete si nehty a po chvilce si prohrábnete vlasy. Nejenže máte zničenou manikúru, lak se dostal i do vlasů. Jak ho z něj dostat? Pokud ještě není zaschlý, použijte opět bezacetonový odlakovač, bohužel vlasy si tím poničíte.

Související příspěvky: