Můžete rozdělit obrazovku na více monitorů?

Obsah

Můžete rozdělit obrazovku na více monitorů?

Můžete rozdělit obrazovku na více monitorů?

Ve Windows 8.1 může každý monitor mít svou vlastní plochu a můžete rozdělit více programů na více monitorů. V systémech Windows 7 a Windows 8 už nemusíte postupovat podle postupu Windows XP pro rozdělení oken, protože existuje nová funkce nazvaná Snap . Pomocí nástroje Snap můžete prostě přetáhnout okna kolem obrazovky a "zachytit" na své místo.

Co použít k rozdělení obrazovky v systému Windows?

Stejný příspěvek také uvádí dvě freeware aplikace, které můžete použít k rozdělení obrazovky v systému Windows. Pokud máte více než jeden monitor, postupujte stejným postupem, jak je uvedeno výše, pro každý monitor.

Co je freeware pro rozdělení obrazovky?

K dispozici jsou také dvě aplikace freeware, které můžete použít k rozdělení nebo rozdělení obrazovky na více částí, a proto pracovat efektivněji. Dříve jsem psal o programu nazvaném SplitView, který vám umožní rozdělit obrazovku, ale stojí 39 dolarů!

Jak rozdělit obrazovku přes dvojité monitory?

Budu také mluvit o tom, jak můžete rozdělit obrazovku přes dvojité monitory a rozdělit své tapety, takže můžete mít na každém monitoru jinou tapetu. První postup je opravdu užitečný pouze v případě, že máte širokoúhlý počítačový displej.

Související příspěvky: