Jaké jsou HDMI kabely?

Obsah

Jaké jsou HDMI kabely?

Jaké jsou HDMI kabely?

HDMI kabely neslouží pouze k přenosu obrazu, ale umí také přenášet zvuk a lze se s nimi připojit k internetu. Členění HDMI kabelů. HDMI kabely se rozdělují podle konektorů, kterými jsou zakončeny: Propojovací HDMI kabely – mají na obou koncích kabelu samčí konektor.

Jaká je délka kabelu do země?

Pokud nad kabelem bude mechanická ochrana, lze mít v terénu nebo chodníku krytí 35 cm, jak uvádí tabulka 52HN10. mezi povrchy kabelů sdělovacími a silovými do 1 kV nejméně 15 cm podle čl. 521.N11.6. Obojí je z ČSN 33 2000-5-52. Re: Jaká pravidla platí pro položení kabelu do země ?

Kde jsou nosné kabelové systémy obsaženy?

Nosné kabelové systémy jsou obsaženy snad v každém větším administrativním či průmyslovém objektu. Pokud se však v této souvislosti hovoří o systému protipožární ochrany, pak určitě nelze spoléhat na rady z "doslechu".

Potřebuji kabel z Elektroměrové skříně do rozvodnice?

Potřebuji do země položit kabel z elektroměrové skříně do bytové rozvodnice. Jak hluboko musí být a musí být v nějaké chráničce a nebo dát na něj červenou folii? Je to na mém pozemku a také vedle tohoto kabelu položím i kabely na venkovní zásuvku a ovládání branky.

Související příspěvky: