Jak vyměnit baterie telefonu?

Obsah

Jak vyměnit baterie telefonu?

Jak vyměnit baterie telefonu?

Technici budou provádět zkoušky na baterii, aby se ujistil, že baterie telefonu potřebuje vyměnit nebo jestli existuje nějaký jiný problém v telefonu, který je vybití baterie. Před odesláním telefonu k výměně baterií, je vhodné vytvořit zálohu (synchronizovat iPhone) obsahu telefonu.

Jak nahradit iPhone 6 náhradní baterie?

V této výměně baterií misi, budete muset pětibodový pentalobe šroubovák, malý výhonek vytáhnout obrazovku, malý plastový pick páčidla, vysoušeč vlasů, nějaké lepidlo, a co je nejdůležitější, iPhone 6 náhradní baterie. Proces nahradit iPhone 6 a iPhone baterie 6 plus je stejný, i když jsou baterie různých velikostí.

Jaký je poplatek na náhradní baterie?

Apple účtuje $ 79 na náhradní baterie, a tento poplatek zůstává stejný pro všechny modely baterií iPhone. Pokud si objednáte on-line prostřednictvím webových stránek společnosti Apple, by se budete muset zaplatit náklady na dopravu ve výši $6.95, a daní.

Jak se zbavit baterie z indikátoru?

Pokud je baterie telefonu zcela vypustit, pak musíš počkat několik minut. Můžete se dostat do vědět o svém stavu baterie z indikátoru s on-screen stejně. Je-li tomu tak, pak to znamená, že nic zásadního se s přístrojem v pořádku. Navíc, to by mohlo znamenat, že tlačítko napájení nefunguje, protože váš telefon není dostatečně nabitý.

Související příspěvky: