Jak nastavit dva monitory?

Obsah

Jak nastavit dva monitory?

Jak nastavit dva monitory?

Pokud se rozhodnete nastavit dva monitory, získáte tím více místa na obrazovce. To může pomoct zvýšit produktivitu. Dva monitory se mohou využít buď k zobrazení stejného obrazu, nebo umožnit zvětšenou plochu....

Jak funguje Mini-display Port v notebooku?

Mini-DisplayPort v notebooku od Applu a aktivní kabelová redukce pro připojení VGA. Jak se na plné obrátky rozjely čínské továrny vytvářející levné kopie, není dnes problém sehnat podobné redukce za pár stovek. Výčet grafických výstupů notebooků zjistíte snadno už při nákupu ve specifikacích libovolného obchodu.

Proč byl DisplayPort používán pro přenos obrazu?

Nejdříve DisplayPort sloužil pouze pro přenos obrazu, ale záhy se k němu přidala také možnost přenášet zvuk (po vzoru HDMI). První generace notebooků s DisplayPortem tuto možnost ovšem nemají (týkalo se to ve velkém ThinkPadů a MacBooků do modelů vydaných v roce 2010).

Jak vyhledat monitory v systému Windows?

Zapněte počítač. Po spuštění by měl systém Windows vyhledat všechny monitory pomocí procesu Plug and Play. Poskytněte systému Windows více času při spuštění, dokud nenainstaluje soubory nezbytné pro monitor nebo televizor. Většina monitorů funguje pomocí funkce Plug and Play společnosti Microsoft bez instalace softwaru.

Související příspěvky: