Jak upravit profil na Netflix?

Obsah

Jak upravit profil na Netflix?

Jak upravit profil na Netflix?

Pokud na vašem zařízení nemůžete upravit profil, nebo pokud používáte mobilní prohlížeč, navštivte stránku Netflix.com na počítači a postupujte podle výše uvedených kroků. Všichni uživatelé profilů, s výjimkou těch, kteří používají Netflix pro děti, si můžou zobrazit a upravovat profil a rodičovský zámek u jednotlivých profilů.

Jak se přihlásit do aplikace Netflix?

Můžete se přihlásit na jakémkoli zařízení kompatibilním s Netflixem nebo hned na několika kompatibilních zařízeních. Pokud dojde k nějakým potížím, projděte si postup při řešení problémů v sekci Nemůžu se přihlásit do aplikace Netflix. Pokud ještě nemáte aplikaci Netflix, přejděte do sekce Jak stáhnu aplikaci Netflix?

Jak aktivovat zařízení na Netflixu?

Pokud používáte starší zařízení, které vyžaduje aktivační kód, nebudete moct na zařízení vytvářet profily a přepínat mezi nimi. Abyste měli jistotu, že se budete moct dívat na pořady z konkrétního profilu, navštivte web Netflixu, vyberte profil a pak aktivujte zařízení na adrese Netflix.com/Activate.

Jak začít členství na Netflixu?

Vítejte na Netflixu! Jsme velmi rádi, že jste se k nám přidali, a těšíme se, až vám pomůžeme využít vaše členství naplno. Níže najdete užitečné informace o tom, jak začít. Pokud tady potřebné informace nenajdete, zkuste se podívat do našeho Centra zákaznické podpory.

Související příspěvky: