Můžete SMS posílat i Bez mobilu?

Obsah

Můžete SMS posílat i Bez mobilu?

Můžete SMS posílat i Bez mobilu?

SMS můžete posílat i bez mobilu, stačí být připojen k internetu a SMS poslat z webové stránky příslušného operátora nebo pomocí některé ze .. Určitě už se vám někdy stalo, že vám do schránky dorazil mail, který vás tak trochu vyvedl z míry.

Můžete vlastnit telefon s e-mailovým klientem?

Musíte samozřejmě vlastnit mobilní telefon s e-mailovým klientem.V menu telefonu spustíte e-mailového klienta. Záleží na typu telefonu, ale většinou se nachází v menu Zpráv. Podrobný návod najdete v příručce u každého mobilního telefonu, jelikož se zadání může lišit. Vyberete- li El. pošta, pošle se vaše zpráva jako e-mail.

Jak zjistit polohu mobilního telefonu?

Poloha mobilního telefonu se zjistí snadno a zdarma, stačí k tomu program – aplikace Trackapartner, sloužící pro lokalizaci mobilních telefonů i osob. Poloha mobilu je vidět téměř hned. Samozřejmě je možné i zjištění polohy jiného mobilu podle čísla, nejen svého vlastního telefonu.

Jak poslat e-mail z telefonu?

Poradím vám, jak e-mail poslat z telefonu v různých sítích našich operátorů. V prvé řadě byste měli vědět, že k e-mailům se dostanete prostřednictvím spojení mezi vaším telefonem a poštovním serverem POP3 (nebo IMAP4). Pokud nemáte nastaveno, nejprve si nastavte stejně jako v počítači server příchozích a ochozích zpráv.

Související příspěvky: