Jak nastavit nastavení kanálu?

Obsah

Jak nastavit nastavení kanálu?

Jak nastavit nastavení kanálu?

Nastavení kanálu můžete spravovat ve Studiu YouTube. Můžete změnit cokoli od své země/oblasti po viditelnost kanálu. Přihlaste se do Studia YouTube. V nabídce vlevo vyberte Nastavení .

Jak změnit výchozí kanál na YouTube?

Jak na svém účtu Google změnit výchozí kanál: V počítači se přihlaste do služby YouTube pomocí svého účtu Google. Přepněte na kanál, který chcete použít jako výchozí. Přejděte na stránku pokročilá nastavení účtu. V možnosti „Výchozí kanál“ zaškrtněte políčko „Použít tento kanál ( název kanálu) při přihlášení k účtu < e-mail >.“

Jak použít výchozí kanál na svém účtu?

Na svém účtu budete moci kdykoli snadno přepnout na jiné kanály. Poznámka: Výchozí kanál se použijte také při přihlášení do nástrojů a aplikací třetích stran (např. softwaru pro úpravu videí), které nepodporují přepínání kanálů. Když v těchto nástrojích zadáte přihlašovací údaje ke svému účtu Google, automaticky se použije výchozí kanál.

Můžete se přihlásit ke více kanálů YouTube?

Pokud je na vašem účtu Google více kanálů YouTube, zobrazí se při přihlášení vyskakovací okno, ve kterém si vyberete, který kanál chcete použít: Pokud se chcete přihlásit vždy ke stejnému kanálu, můžete ve vyskakovacím okně nastavit výchozí kanál.

Související příspěvky: