Jak vypnout komentáře ve Facebook skupině?

Obsah

Jak vypnout komentáře ve Facebook skupině?

Jak vypnout komentáře ve Facebook skupině?

Jak vypnu komentáře u příspěvku ve Facebook skupině? Pokud chcete vypnout komentáře u příspěvku ve skupině, musíte být správce nebo moderátor dané skupiny. V kanálu vybraných příspěvků klepněte na , potom klepněte na Skupiny a vyberte svoji skupinu. Přejděte na příspěvek, u kterého chcete komentáře vypnout.

Jak nastavit aplikaci Facebook na iPadu?

Zde na iPadu otevřete aplikaci Facebook, klepněte na tři řádky v horní části stránky, v levém rohu se zobrazí postranní panel, přejděte dolů a klepněte na položku Nastavení a potom na položku Upozornení.

Jak nainstalovat Facebook aplikaci?

Na libovolném zařízení se systémem Android, ve kterém je k dispozici nejnovější aplikace Facebook, klepněte na tři řádky v pravém horním rohu a otevřete postranní panel. do "Nastavení účtu" a pak klepněte na "Oznámení" na výsledné obrazovce.

Jak vypnout komentáře ve skupině?

Pokud chcete vypnout komentáře u příspěvku ve skupině, musíte být správce nebo moderátor dané skupiny. V kanálu vybraných příspěvků klepněte na , potom klepněte na Skupiny a vyberte svoji skupinu. Přejděte na příspěvek, u kterého chcete komentáře vypnout. Klepněte na a pak vyberte Vypnout komentáře.

Související příspěvky: