K dispozici je bezpečnostní aktualizace Apple TV 4K?

Obsah

K dispozici je bezpečnostní aktualizace Apple TV 4K?

K dispozici je bezpečnostní aktualizace Apple TV 4K?

Bezpečnostní aktualizace Apple Název a odkaz na informace K dispozici pro Datum vydání watchOS 7.0.2 Tato aktualizace nemá žádn ... Apple Watch Series 3 a novější 12. října 2020 tvOS 14.0.2 Tato aktualizace nemá žádné ... Apple TV 4K a Apple TV HD 5. října 2020 Doplňková aktualizace macOS 10.14.6 macOS Mojave 1. října 2020 iCloud pro Windows 7.21 Windows 7 a novější 24. září 2020 18 more rows ...

Můžete obnovit smazané fotografie z vašeho iPhone?

Pokud ano, pak budete rádi věděli, že nyní můžete snadno a rychle obnovit smazané fotografie z vašeho iPhone! Existuje celá řada způsobů, kterými můžete snadno obnovit vaše ztracené fotografie z iPhone. V tomto článku se budeme vidět 3 super snadné způsoby, kterými můžete rychle obnovit smazané fotografie z iPhone:

Jak obnovit fotografie z iCloud?

• Pro obnovení své fotografie s zálohování iCloud, musíte mít iCloud záložní soubor pro příslušnou iPhone. • Přístroj musí být aktualizován na nejnovější verzi operačního systému k dispozici. Postupujte podle níže, pokud chcete obnovit vaše fotografie z iCloud záložního souboru takto:

Související příspěvky: