Jak se pokusit spárovat Apple Watch?

Obsah

Jak se pokusit spárovat Apple Watch?

Jak se pokusit spárovat Apple Watch?

Pokud se vám během pokusu o spárování zobrazuje ciferník: Apple Watch už jsou s iPhonem spárované. V takovém případě z nich musíte nejprve vymazat veškerý obsah a resetovat jejich nastavení. Pokud fotoaparát nezahájí proces párování: Klepněte na „Spárovat Apple Watch ručně“ v dolní části displeje iPhonu a postupujte podle pokynů na displeji.

Proč používat Apple Watch a Apple Watch?

iPhone a Apple Watch musí používat stejného mobilního operátora. Pokud však nastavujete Apple Watch pro někoho z vaší skupiny rodinného sdílení, nemusíte využívat stejného mobilního operátora jako iPhone, ze kterého hodinky spravujete. V některých oblastech není mobilní připojení k dispozici.

Jak detekovat Apple Watch?

iPhone detekuje spárované Apple Watch, které máte nasazené, a automaticky se k nim připojí. Jen si nasaďte jiné Apple Watch a pak zvedněte zápěstí. Apple Watch také můžete vybrat ručně: Otevřete aplikaci Apple Watch na iPhonu.

Jak používat Apple Watch v mobilní síti?

Během párování s iPhonem vám Apple Watch nabídnou tipy pro ovládání. Klepnutím na volbu Displej, Digital Crown nebo Postranní tlačítko zobrazíte další informace. Na Apple Watch můžete mobilní připojení aktivovat během nastavení. Také ho můžete aktivovat později v aplikaci Apple Watch na iPhonu. Viz Používání Apple Watch v mobilní síti.

Související příspěvky: