Jak opravit chybu v prohlížeči Google Chrome?

Obsah

Jak opravit chybu v prohlížeči Google Chrome?

Jak opravit chybu v prohlížeči Google Chrome?

Pokud se při pokusu o stažení a instalaci prohlížeče Google Chrome zobrazí chybová zpráva, vyzkoušejte následující řešení. Zkontrolujte, zda připojení k internetu normálně funguje.

Jak nastavit Chrome na počítači?

Poté můžete Chrome nastavit jako výchozí prohlížeč. Na počítači s Windows klikněte na nabídku Start: nebo . Klikněte na Spustit. Do pole Spustit zadejte příkaz regedit. Klikněte na OK Ano. V okně Editor registru otevřete uzel HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Google\\Update\\Clients\\ .

Jak opravit Chrome?

K opětovné instalaci Chromu použijte nový soubor. Pokud aplikaci instalujete poprvé a zobrazí se některá z těchto chyb, nahlaste tento problém zde: Fórum nápovědy prohlížeče Chrome. Přejděte na stránku nápovědy společnosti Microsoft. Klikněte na možnost Stáhnout. Spusťte program. Postupujte podle pokynů a odstraňte problém.

Co dělat, když je na disku počítače pro Chrome dostatek místa?

Pokud na disku počítače pro Chrome není dostatek místa, může docházet k potížím. Uvolněte prostor na pevném disku smazáním nepotřebných souborů, jako jsou například dočasné soubory, soubory uložené v mezipaměti prohlížeče nebo staré dokumenty či programy. Stáhněte si Chrome znovu z adresy google.com/chrome. Zkuste ho znovu nainstalovat.

Související příspěvky: