Jaký je průřez vodičů v elektrické zásuvce?

Obsah

Jaký je průřez vodičů v elektrické zásuvce?

Jaký je průřez vodičů v elektrické zásuvce?

Dimenzování vodičů v elektrické zásuvce Obvod Obvod Průřez jader vodičů vedení (mm 2) Průřez jader vodičů vedení (mm 2) Průřez jader vodičů vedení (mm 2) v trubkách nebo lištách v omítce nebo z kabelů v omítce nebo z kabelů v omítce nebo z kabelů v omítce nebo z kabelů Obvod Jmenovitý proud jističe 1) nebo pojistky ... Obvod Al Cu jednofázový světelný 10 (16) 2,5 1,5 jednofázový zásobníkový 10 (16) 2,5 1,5 7 more rows ...

Jakými jsou vodiči elektrického proudu?

tradičními vodiči elektrického proudu (měď, hliník, stříbro, zlato atd.), odporovými materiály (konstantan, manganin atd.), vodivými materiály se speciálními vlastnostmi (pro kontakty, pro tavné drátky pojistek, dvojkovy atd.).

Jak se rozdělují elektrické vodivé materiály?

Jak se rozdělují elektricky vodivé materiály. Proč mají kovy vysokou elektrickou vodivost. Proč při vyšší teplotě elektrická vodivost kovů klesá. Jaké jsou charakteristické vlastnosti (veličiny) elektricky vodivých materiálů. Podrobnosti o nejdůležitějších elektrovodných materiálech - mědi a hliníku a jejich slitinách.

Co je měrná elektrická vodivost?

Elektrický odpor je převrácená hodnota elektrické vodivosti G, která má jednotku siemens (S). Měrná elektrická vodivost γ je převrácená hodnota měrného elektrického odporu a její jednotkou je S.m.mm-2. Hodnoty měrné elektrické vodivosti pro některé kovy jsou uvedeny v tab. 4.1.

Související příspěvky: