Jaký je tmel na dřevo?

Obsah

Jaký je tmel na dřevo?

Jaký je tmel na dřevo?

Vyplňuje, lepí, pracuje se dřevem, nevypadává a je dostupný v odstínech dřevin s ochranou proti UV záření. Opravný tmel na dřevo má výborné vlastnosti i pro venkovní použití, je vhodný na dřevěné podlahy, parkety, schody, nábytek, venkovní terasy, zahradní nábytek, dveře, eurookna, špaletová okna, trámy, hranoly BSH, pergoly.

Jaký je tmel na dřevo knottec?

Tavný plastický tmel na dřevo Knottec® na bázi polyamidu vhodný pro výplň suků, smolníků, prasklin a spár. Díky bázi lepidla má lepší přilnavost ke dřevu oproti těm klasickým.

Jak opravit dřevo?

Na opravené dřevo lze nanášet mořidlo, barvu, lak a jiné běžné povrchové úpravy na dřevo. Oprava je velmi jednoduchá a časově nenáročná. Tmel je dostupný ve 15 odstínech dřeva a bednících desek systémového bednění.

Jak použít akrylový tmel?

1 Akrylový tmel - ideální na vyplnění malých prasklin na omítkách, k lepení různých lišt na zeď, k začišťování nerovností... 2 Akryl-štukový tmel - vhodný pro tmelení povrchů se štukovou úpravou. Typicky půjde o různé štukové omítky, podhledový... 3 Silikon-akrylový tmel - poměrně univerzální tmel, který můžete použít v interiéru i exteriéru a s nímž můžete vytmelit... More ...

Související příspěvky: