Jak funguje myš a klávesnice na PS4?

Obsah

Jak funguje myš a klávesnice na PS4?

Jak funguje myš a klávesnice na PS4?

Váš systém PS4 bude chvíli rozpoznávat zařízení, ale měl to fungovat i po několika sekundách. Můžete také připojit bezdrátovou myš Bluetooth nebo klávesnici do PlayStation 4. Bluetooth je standardizováno, takže by měla fungovat libovolná myš nebo klávesnice Bluetooth. Nepotřebujete myši a klávesnice prodávané pouze pro PS4 nebo herní konzoly.

Potřebujete myši a klávesnici pro připojení k síti PS4?

Nepotřebujete myši a klávesnice prodávané pouze pro PS4 nebo herní konzoly. Chcete-li připojit váš PS4 k zařízení Bluetooth, otevřete obrazovku Nastavení v konzole, vyberte položku "Zařízení" a vyberte možnost "Zařízení Bluetooth". myši nebo klávesnice do režimu párování a objeví se na této obrazovce a je připravena pro připojení k síti PS4

Jak připojit myš PS4 k portu USB?

Chcete-li připojit myš nebo klávesnici USB k počítači PS4, stačí připojit k portu USB PS4. Na přední straně konzoly najdete dva porty USB. Jedná se o stejné porty, které používáte k nabití řadičů PS4. Pokud je to bezdrátová myš USB nebo klávesnice, místo toho připojte bezdrátový dongle k portu USB.

Jak použít řadič PS4?

Adaptér vám tak umožní hrát PS4 hry, jako byste hrali PC hru, klávesnici a myš. Adaptér v podstatě pracuje tak, že PS4 přemluví do myšlení, že používáte řadič DualShock 4. Tato možnost je poměrně drahá za 150 dolarů, ale je to volba. Mohli byste zkusit modifikovat řadič PS4 do přijetí myší a klávesnicových vstupů, ale to je mnohem víc práce.

Související příspěvky: