Jak připravit kukuřici z trouby?

Obsah

Jak připravit kukuřici z trouby?

Jak připravit kukuřici z trouby?

1. Troubu předehřejte na 170 stupňů. 2. Položte kukuřici na plech a dejte ji do trouby na 40-45 minut. 3. V malé misce smíchejte máslo, prolisovaný česnek, sůl a pepř. 4. Vše mixujte v mixéru na vysoké otáčky po dobu 2-3 minut. 5. výjměte kukuřice z trouby a potřete je směsí.

Jak připravit pečenou kukuřici?

Dnes pro vás však máme recept na domácí pečenou kukuřici v troubě, na které si určitě také pochutnáte. 1. Troubu předehřejte na 170 stupňů. 2. Položte kukuřici na plech a dejte ji do trouby na 40-45 minut. 3. V malé misce smíchejte máslo, prolisovaný česnek, sůl a pepř. 4. Vše mixujte v mixéru na vysoké otáčky po dobu 2-3 minut.

Jak připravit recept na kukuřice?

Postup přípravy receptu 1 Kukuřice oloupeme, odstraníme vlákna. 2 Okraje zařízneme a kukuřice 20 minut povaříme v osolené vodě. Vyndáme a do středů obou konců zapíchneme dřevěné špejle, jejichž délku upravíme na cca 7 cm (špejle neslouží jen pro ... 3 Kukuřice potřeme slabounkou vrstvou másla a vložíme na (nebo pod) gril. Grilujeme ze všech stran, celkově asi 10-15 minut.

Jak připravit parní troubu?

 Můžete v ní jak grilovat, připravovat steaky, tak upéct domácí chléb nebo dokonce tvarohovou bábovku.  Moderní parní trouba totiž disponuje nejen párou, ale i horkým vzduchem, grilem a nastavitelnými intervaly střídání páry a pečení, které zajistí křupavost a zabrání vysoušení pokrmů.

Související příspěvky: